2023-04-09
8/4 汀角路咁啱有大车祸,塞左个几钟,谂住打电话讲声迟D,电话完全无人听,最衰比佢绑左信用卡,无得Noshow 焗去。最后终于去到,门口排晒队,谂住都Ok ,到比钱,明明睇食评都写公众假期$198,点知又话特别日子$268 ,公众假$198再多个特别日子$268 呢个系咩玩法。唉!算入来都用成两个钟,无理由唔烧架。照入啦。点知入到去仲大获,明明写包两罐嘢饮,点知特别日子加左价之余,但竟然减到得返一罐。跟住拎嘢食,一开始Set 死比一盘指定既!成盘都系肉搭少少其他嘢,已经饿左两个钟,你都无咩丸同肠比我快烧,又无熟食,您唔系叫我烧嘢食前要食个杯面丫,呢个又系咩玩法。仲要烧晒先可以拎个30x20 既盘去拎第二D嘢!跟住仲好大方咁话有四件菠萝送添。顶,我话我地5个人呀!跟信话送既系咁。第一轮终于烧完,去拎嘢又要拎单又要睇我几点完可唔可以拎嘢。我顶丫,唔系任食咩,要配给啊!烧到中段,D炭都差唔多用晒,咁谂住问下边度拎啦!点知想揾个工作人员问都无,最后去到士多,话无得免费拎,要比钱买。我晴天霹雳,我真系未去过一个场加炭要比钱买!连炭钱都要赚埋。结论:食水深,无服务,无售后(无电话可以联络到个场
结论:食水深,无服务,无售后(无电话可以联络到个场),你叫我再去?点去呀!