2017-10-25 326 浏览
宵夜时候来过几次, 来的原因无他, 皆因此店的收铺时间比较夜 😆 menu 选择颇多, 老板真的很卖力, 可惜串烧质素平平。😅这次点嚟午市套餐s , 饭嘅分量多,卖相差, 滑蛋吉列猪扒饭~ 明明系写滑蛋㗎嘛, 点解可以鞋成咁 😂😂 虽然系加咗高汤,但系有必要整到个样咁衰吗😂😂😂? 味道系正常嘅, 吉列猪扒 偏干不松脆。蒜蓉烧蚝~ 烧过龙,所以唔Juicy 😆明明是烧烤店, 更加唔应该叫拉面 😅 猪骨精嘅汤底, 你就饮多两杯水啦~ 😆😆😆桂花糖蕃茄~ 这个卖相算是最好的 ?!😆😆, 但是这个番茄好生, 没有去皮, 有啲草青味,跟桂花糖不太搭其实食物味道正常 ,但要加埋姨姨喺度大大声教个侍应,好似教仔咁 「 哎呀都话唔系咁咁咁…… x3」 「 教咗你咁多次都系咁咁咁…… x3」 姨姨 你放过我啦~ Give me a break 😂😂😂饥Point : 2/10#hungermarch #饥诗 #非饥诗

蒜蓉烧蚝~ 烧过龙,所以唔Juicy 😆

饥Point : 2/10
#hungermarch #饥诗 #非饥诗