2015-11-26
lunch食乜好?试新嘢就当然最好啦今日去咗呢间新开无嘅cafe一战,发现平日嘅lunch time都有好多family book咗,当日仲有一个小朋友gathering,睇嚟都唔愁无客,因为坐喺到嘅短短45分钟,都见到好多人排队唔讲太多,直接睇下有咩食先!当日嘅烩牛尾看似好吸引,但侍应告知菜式已转成手排,吸引力即时大减!走安全路线,要咗个蕃茄杂菌宽条面!系沙律同汤之间,我选择咗汤,今日系粟米汤!惊喜感不足但又未至于到茶记level!建议可以浓啲热啲等咗好耐,个蕃茄杂菌宽条面先到,应该系等埋几张单先一次过出先讲面质,其实真系唔差,但同个蕃茄汁系完完全全分开嫁,感觉太怪份量确实都够,但一定唔系大大碟嘅,如果大食啲真系食完好快又肚饿!呢间cafe暂时都系食环境,未去到 encore嘅地步
等咗好耐,个蕃茄杂菌宽条面先到,应该系等埋几张单先一次过出
呢间cafe暂时都系食环境,未去到 encore嘅地步