2018-01-12
来到瀛喜食放题简直系要乜有乜 ,你想像唔到都会有 , 寿司、军舰、刺身、串烧、天妇罗、一品料理、手卷、卷物、煮物、烧焗精选、小食沙律、甜品、饮品十三张纸,简直系样样齐,任叫任食,时间好,地点好,仲可以分时段有优惠, 由百零蚊至二百零蚊都有 ,系边到揾呀?! 推介 一下炸榴梿波波先,榴梿味浓到不得了,我一咬开果阵味连坐隔离枱既人都闻到,即刻落多个order! 而d天妇罗呢就真系好似去咗日本食咁,面果层粉好薄,一定唔会盖过食物味道。 而刺身方面,唔使讲,一定有三文鱼、剑鱼 、带子、鲍鱼、甜虾、希灵鱼等等, 你钟意食嘅一定有 , 而且每样都好新鲜,色泽好靓! 绝对要揾相机食先!寿司就要食花之恋、海鳗、火串烧方面,好爱佢点清酒鸡肾串、烧汁鸡肉同烧黑猪仔串,三个味都够哂特别同嘢味! 小食沙律我推介胡痳沙律、冻茄子、蟹籽沙律,味道清新,一份够两个人享用! 食完咁多嘢实口渴啦!我哋叫饮品叫到一枱都系,确系畅快!瀛喜日本料理地址 元朗凤翔路2-6号交通广场地下8号舖
而 刺身方面,唔使讲,一定有三文鱼、剑鱼 、带子、鲍鱼、甜虾、希灵鱼等等, 你钟意食嘅一定有 , 而且每样都好新鲜,色泽好靓!
绝对要揾相机食先! 寿司就要食花之恋、海鳗、火串烧方面,好爱佢点清酒鸡肾串、烧汁鸡肉同烧黑猪仔串,三个味都够哂特别同嘢味!
瀛喜日本料理
地址 元朗凤翔路2-6号交通广场地下8号舖