2021-06-01 41 浏览
-又嚟到大角咀觅食,拣咗墨鱼饺隔离𠮶间汉堡,我觉得呢间嘅面包好脆,应该系因为惊肉汁令到个包变淋🍔 和牛汉堡 $82用草饲嘅和牛煎成,配炸洋葱丝、日本豆苗同埋芝麻酱,见呢个同招牌差$17,又写到佢入口即融咁劲就试下,佢真系入口即融🤤,一边食不停有好多肉汁跌落,冇咩脂肪,劲好食🍔招牌芝士汉堡 $65入面有蕃茄、腌青瓜,手打牛肉配车打芝士,芝士味比和牛汉堡浓,比和牛咬落有口感啲,食到爽口嘅脂肪粒,如果想要口感就拣呢只,btw个汉堡我觉得唔应该有蕃茄,再加埋蕃茄汁就多左啦🍟薯条+🥤罐装汽水 $20要左皮薯条同薯格,份量超多,多到食唔哂,食落去明显系啱啱炸好,店主仲惊薯条俾得少我哋我好钟意佢呢间餐厅枱面有酱汁,可以自由吱落薯条,仲有纸巾同手套,食落去冇咁狼狈

🍔 和牛汉堡 $82

🍔招牌芝士汉堡 $65