各位食客,今日嚟到一间人气小店,落力试吓佢哋嘅招牌餐单。第一啖咬落去,哗!个咖哩吉列虾饭,香浓又惹味,咖喱嘅香气四溢,虾够弹牙而松脆嘅吉列外衣简直系深得我心🤤。咖喱酱浓郁得嚟唔会过于辛辣,啱晒唔食辣嘅朋友食。白汁菠菜三文鱼意粉都唔错掂,三文鱼嘅肉质鲜嫩,草味嘅白汁加上啲意粉,吸晒啲汁,入口即化,简直系满分!😋但食物凉得快咗少少,所以我建议大家食嘅时候要手脚利索啲。饮品方面我就拣咗杯咖啡,UCC出名嘅,果然名不虚传。香浓嘅咖啡味道喺纸杯里头舞动,饮一小口已经觉得今日值返晒,真系悠哉享受。场内唔算好大,但环境整洁舒适,食物价钱都算公道,性价比高,啱哂想吃好嘢但又唔想荷包大失血嘅朋友。总括,来到这间店食一餐,真系满足哂!企喺度推荐畀大家,下次有机会真系要试吓!👍💯