2010-05-07
寻日(6-5-2010 Thur)由于爸爸上大陆又冇晚饭食,男友又话过o黎.放o左工边行边谂食咩o野,谂到喇,一系试点精品,一系带佢o黎食呢间.会合o左男友畀佢拣,佢就拣o左呢间.o黎到都唔系好多人,里面冷气好够,好正.我同男友都叫o左$27.00o既米线,男友要鲜桂花鱼片米线,我要鸳鸯鸡翼米线,又叫个$16.00o既炸猪扒做小食.等o左一阵,我o既鸳鸯鸡翼米线到o黎,但碗内只有一只卤水鸡中翼,亚姐话另外两只炸o既会另上.啊.咁我先食喇,配菜同上次o既一样有咁多种,卤水鸡中翼入味带咸,米线唔太腍,可以.男友o既鲜桂花鱼片米线都到o黎,都几多鱼片,食落都冇乜问题.而炸猪扒都到o黎,食落仍有好浓o既香茅味,男友第一次食,问我同鱼鱻比较,觉得边间好食啲?我答呢间有味道,但其实各有各好,我o地食o既就多一个好选择.而两只炸鸡中翼o黎到,我又食吓先,哗!o岩o岩炸起,好热气,都系攡吓至食.食完之后我觉得唔够饱,又见到有卤水牛(月展),男友话叫啦,应该唔会太多,咁我又想饮o野,就加$5.00要冻豆浆,男友又话要,咁又叫埋卤水牛(月展)啦.卤水牛(月展)$16.00.豆浆到o黎,只系室温唔冻,而味道
会合o左男友畀佢拣,佢就拣o左呢间.
卤水牛(月展)$16.00.豆浆到o黎,只系室温唔冻,而味道都几甜吓.
至于牛(月展),等o左几耐至o黎,一碟都唔算少,食落,仍然冻o既,系雪住o左o既,又好入味几咸,唔知系咪雪得太耐,有啲干啦.
呢餐埋单共$96.00