2013-10-05 1058 浏览
剪完头发有人话好肚饿,所以求其黎左呢度食一坐低就迫我地一人一碟前菜收我$10 eachT.T不过碟mini芽菜都几好食ge叫左两样野share食,叫左拉面同饭~咁我因为都见10点咁夜,我都唔食得几多野,所以个饭要个细饭算,个size系比正常饭碗大d ge,$4x,价钱好相宜个拉面我冇乜点食,又唔系我拣,所以真系唔记得叫咩名,大家看图啦去到menu都有好多图食左少少面,我唔系好识拉面点先叫好,但佢唔太"林"我已经觉得okay,个汤底唔算好出色,因为唔算好浓,不过清淡d都好ge冇咁肥,而且系够味ge个饭都唔记得叫咩喇,好似叫唔知咩猪腩饭都..根本就系梅菜扣肉饭 lol个蛋好味,橙色而且蛋味浓,日本蛋真系好食d,屋企都系烚开日本蛋食个饭好食,但捞左好多油,虽然唔大碗但绝对系肥仔饭但其实出街食叫亲腩肉呀都预左系肥,所以唔紧要啦好食就okd肉都好食好香,唔会硬(梗系啦肥丫嘛),d梅菜都唔错饭粒软硬适中,overall真系唔错的
剪完头发有人话好肚饿,所以求其黎左呢度食
一坐低就迫我地一人一碟前菜
收我$10 eachT.T
不过碟mini芽菜都几好食ge

叫左两样野share食,叫左拉面同饭~
个size系比正常饭碗大d ge,$4x,价钱好相宜

个饭好食,但捞左好多油,虽然唔大碗但绝对系肥仔饭
但其实出街食叫亲腩肉呀都预左系肥,所以唔紧要啦好食就ok
d肉都好食好香,唔会硬(梗系啦肥丫嘛),d梅菜都唔错
饭粒软硬适中,overall真系唔错的
2013-09-21
$80 (宵夜)