2019-05-24
今次入来真系揾朋友饮野, 可以舒舒服服坐低吹水, 呢间耐唔耐都行过, 今次一于去试下。入到室内地方小巧但感觉舒适, 当日去到时间仲早, 气氛安静, 我地倾计都配合返要细细声朋友叫左一个糖水, 芋园仙草冻, 不过无影相就唔mention咁多, 朋友话芋圆都唔错几多食的~我就叫左呢杯GALAXY FRUIT TEA, 我拣呢杯的原因当然系为左个样和当中混合了蝶豆花啦~蝶豆花本身焗完水系蓝色, 但神奇的地方混合左酸味例如柠檬后就会变成好靓的紫色gala~本身都系外貌协会成员的我, 对住咁靓的紫色简直少女bling bling心心眼大发! 打卡影相当然唔少得啦~~饮落系好浓的柠檬味, 偏甜, 因为都好重柠檬味, 所以其他生果味就唔系太出~ 不过饮饮下其实都真系好甜下, 糖浆我估应该都好重手下, 下次再叫的时候要叫少甜应该会理想D~ ^.^ ~