2024-10-09
最近我和朋友去咗「锅霸吃到饱台式养生火锅」,款式真系好多都几抵食,真系好开心!位于旺角创兴广场4楼本身已经系好方便嘅地区,加上转季都会想食火锅店,推出咗全新嘅时间自主吃到饱套餐,真系非常吸引。当日我哋选择咗无限时套餐,只需加多$40就可以无限享用,感觉好划算!最棒的是,食客可以自己决定用餐时间,完全无压力。锅霸有多种肉类选择,我哋选咗第二级别牛肉套餐,仲可以额外获得一碟价值$168嘅手切安格斯prime grade牛肉,真系超值!此外,第三级别牛肉套餐每两位仲会送多一碟,实在令人惊喜。菜单上嘅Prime Grade牛肩胛肉及西班牙无激素猪肉片,质素非常高,肉质鲜嫩,搭配店内自制嘅酱料,真系食到停唔到口!而且,锅底选择多样,有药膳锅底,更加符合养生理念。环境方面,锅霸的装潢简约而现代,气氛轻松自然,非常适合朋友聚会。坐得舒服,可以慢慢享受火锅,真系一个好地方!我同朋友佢哋边食边聊,感觉时间过得特别快。最后,仲要拍咗几张靓相,留住呢个美好嘅回忆!估唔到款式都咁多,而且环境都几地舒服✨🫶🏻下次可以再去🥰
估唔到款式都咁多,而且环境都几地舒服✨🫶🏻下次可以再去🥰