2022-08-14
之前见啲人推荐入迪士尼一定要去食,但去咗几次都唔见佢开,终于喺30几度嘅天气下试到😆-🧇 意式雪糕窝夫篮 $88一杯有两球蛋糕,而味度嘅配搭系固定咗嘅,今次就同朋友试咗蓝莓芝士蛋糕味同云呢拿味加朱古力蛋糕🍰 𠮶日去到都几多人排队,个窝夫底系整定嘅,所以都淋咗少少。而个蓝莓芝士蛋糕味雪糕真系一试难忘,有好香浓嘅cream cheese味,同酸酸甜甜嘅蓝莓味好夹😋 云呢拿味雪糕都系水准之上,云呢拿味好香,唔系好重香精𠮶种味,同埋都见到啲云呢拿籽。上面仲有几粒朱古力蛋糕,但味道有啲似雪芳蛋糕,小编就唔太钟意。小编觉得喺迪士尼食嘢来讲,性价比算几高。佢嘅意式雪糕系几好食(尤其系个蓝莓芝士蛋糕味),而且喺炎炎夏日食佢真系好消暑❄️ 下次去迪士尼应该都会想再食👍🏻-味道: 9/10服务: 8/10回头率: 10/10总评: 9/10
🧇 意式雪糕窝夫篮 $88
味道: 9/10