2021-07-12 530 浏览
综合评分:8/10食物口味:9/10环境:7.5/10亮点:食物口味超级正!适合影响冇失望嘅网红餐厅今日玩左成日好攰好攰但都系坚持出post!因为宜家每日都收到超多like同follow,超有动力,好希望可以令大家满意!呢间听讲系超级网红店,成日都排唔到队而且冇得book,今日千里迢迢来到九龙塘,专登捡左2:00呢个晏d个时间,排左半个钟就到我地啦!✨海胆鱼子明太子意粉 $239呢个系听人介绍好好食,我本身好钟意海胆但对海胆质素要求好高,呢碟嘢系完全超出我预料!海胆超级新鲜且份量唔少,鱼子同cream酱都劲多,d面软硬好合适,捞埋d海胆同酱,waaaaaa!我本身唔系好钟意食意粉嘅,但呢碟真系....从来冇试过咁好味!!!!!推介大家黎呢度一定要食!!!✨龙虾牛油果沙律 $188食材丰富且新鲜,龙虾肉有d少,不过呢个价钱来看都算ok~d沙拉酱好似加左蜜糖,好味~我觉得算系好食嘅沙律🥗✨ 奇迹の粉红莓果忌廉梳乎厘班戟 $138呢款J.S. FOODIES 及FLIPPER’S 期间限定「奇迹の粉红莓果忌廉梳乎厘班戟」,松软的梳乎厘班戟上铺满清新酸甜的莓果忌廉,并以新鲜士多啤梨作点缀。拉起
综合评分:8/10
食物口味:9/10
环境:7.5/10
亮点:食物口味超级正!
适合影响
冇失望嘅网红餐厅

✨海胆鱼子明太子意粉 $239

✨龙虾牛油果沙律 $188

✨ 奇迹の粉红莓果忌廉梳乎厘班戟 $138

呢款J.S. FOODIES 及FLIPPER’S 期间限定「奇迹の粉红莓果忌廉梳乎厘班戟」,松软的梳乎厘班戟上铺满清新酸甜的莓果忌廉,并以新鲜士多啤梨作点缀。拉起透明围边的一刻,软滑的粉红色忌廉绝对会带来视觉惊喜!!而且味道都好正!!

✨抹茶沙冰 $42
有得走甜,加分!d cream好正,仲加埋个KitKat系上面,好岩影相

✨蜂蜜橙子柠檬水 $35
呢个系frd嗌嘅,我冇试,不过成间餐厅好多人嗌呢个,应该都几好饮挂~