2018-10-19 286 浏览
系cow bean 原身未全新改menu 前,黎过一次。食过意粉和龙虾包,当时全部也很yummy。更怀念当日的龙虾包,所以今天特意来。点知menu 100%全改晒。主打牛扒。。。谂住只有牛扒会好食,又点知。。。牛肉炒饭:难食到呕! 牛细粒无味,似白boil甘。内有洋葱,corns,葱花,豆角,温泉蛋。汁选了烧汁,自己加入饭捞。送歺来时waitress提点汁可能比较咸,请分2次捞试下先。我全加入捞都很淡。澳洲西冷200g:冇包饭或意粉。甘既价钱,甘既样,值不值见人见知。来时约六成熟。冇得要求几成熟,只可要求全熟。waitress会叫你如怕太生,自行在铁板烫一烫去!吓!甘都得?!好心你地甘就咪鬼主打只有牛啦!牛扒大半算(林),但不好吃,冇味,又吾够嫩。歺冇包饮品。又冇水提供。佢会你买扩泉水。甘我就宁愿比$12饮可乐。水都冇,感觉不喜欢,迫人加💲饮野甘。
主打牛扒。。。
谂住只有牛扒会好食,又点知。。。

牛肉炒饭

牛肉炒饭

澳洲西冷200g

澳洲西冷200g:
冇包饭或意粉。甘既价钱,甘既样,值不值见人见知。
来时约六成熟。
好心你地甘就咪鬼主打只有牛啦!
牛扒大半算(林),但不好吃,冇味,又吾够嫩。

水都冇,感觉不喜欢,迫人加💲饮野甘。