--听朋友讲有间社企茶餐厅系油麻地,就同朋友一齐去支持下,但原来呢间茶餐厅唔止系派爱心饭盒,仲要系全港唯一一间生酮既茶餐厅❤️原本念住捐款既我都忍唔住食番个下午茶- *酮福堂 x 餇记冰室* 🥪招牌生酮猪扒包 猪扒又系劲大块,肉好嫩,超厚肉🍗首创生酮西多士配生炸鸡中翼3只大既生炸鸡翼~拎到上枱超香!配埋生酮西多士,西多士嘅糖浆仲要用keto 👍🧀生酮芝士火腿三文治 配上生酮白方包~口感会比较硬实啲🥘招牌生炸鸡髀芝士捞辛辣面呢个超好味~芝士融入辛辣面,令面底再浓郁啲!配埋只生炸超大鸡髀~鸡髀仲要好皮脆肉嫩😋☕️生酮厚椰拿铁好香椰子味~咖啡+椰子果然都绝配🧋生酮厚椰红茶椰奶+红茶=奶茶!好浓郁既椰子奶茶味全店都采用酮福堂生酮蛋白面包🍞酮福堂会员更可以凭餇记冰室消费收据~影相send到wtsapp 66363423~所有消费均可储分换成cash dollar购物😍真系帮您瘦又帮您悭!大家仲唔快D 落餇记茶餐厅试下! 💃🏼🍴餇记冰室 (油麻地)📍油麻地广东道867-885号祥发大厦地下1号舖#酮记冰室 #生酮茶餐厅 #减肥餐厅 #生酮饮食 #keto #油麻地美食 #社企 #社企茶餐厅 #爱心饭盒
*酮福堂 x 餇记冰室*
🥪招牌生酮猪扒包
猪扒又系劲大块,肉好嫩,超厚肉

🍗首创生酮西多士配生炸鸡中翼

好香椰子味~咖啡+椰子果然都绝配
🧋生酮厚椰红茶
椰奶+红茶=奶茶!好浓郁既椰子奶茶味

全店都采用酮福堂生酮蛋白面包🍞

餇记冰室 (油麻地)
📍油麻地广东道867-885号祥发大厦地下1号舖