2022-03-24 409 浏览
呢间炸鸡真系成日嚟食!佢好有性格,开正系KFC隔离,果然佢系有实力击败大型连锁店。🍟首先老板娘为咗等啲炸鸡唔好咁快冻,就等我嗌左外卖之后差唔多先炸啲炸鸡,等𠮶阵时同老板娘倾咗一阵计,俾佢知道我系呢间舖头嘅fans,就送多只炸鸡翼俾我食,老板娘真系好好人。💛讲返啲嘢食先,炸鸡系呢一间舖头嘅招牌菜,拎到返屋企旧鸡仲系好酥脆好热,老板娘话啲鸡全部都系自己切同埋自己腌㗎,炸粉都几薄,好好味。虽然今次个调味有啲重手,但系送饭食系啱啱好。🍛另外咖喱饭同多蜜饭都系一如既往嘅好食,我仲特登煎多只蛋连埋食添!柠檬茶唔系好甜啱啱好。最衰而家要食外卖,唔系堂食旧鸡仲Juicy仲脆。呢家绝对系其中一间我最钟意食嘅炸鸡。🍗

炸鸡多蜜酱免治牛肉饭 炸鸡黑豚肉海军咖喱饭 配松炸鸡套餐
炸鸡多蜜酱免治牛肉饭