今日又系每星期一次既逃学日, 为左唔好白费Michael比左个咁宝贵既机会我地, 我决定好好对待自己个肥妹仔!!! 带佢去深水步食肥佢!!!!长发其实我成日都经过, 但系就无一次入过去食! 所以...我既第一次又比左件肥妹啦。 我地拣左驰名既捞面, 𩠌方面就要左墨鱼丸同埋牛腩! 墨鱼丸有墨鱼味得黎, 口感仲要一流, 一d好粉既感觉都无!!! 正!!!牛腩既腩汁亦都一流, 腩味十足, 牛腩亦都唔太UN, 正!!!面简直就系一流呀, 面既味道配上腩汁, 正!! 好夹!! 再加埋面既口感爽口弹力!!! 真系一生人点都要试一次呀!!!!!!!! 食紧面既时候, 果度D伙记仲话, 如果呢条街唔系有佢地几间大排档, 条街根本就系一条死街!!! 我都好相信佢地绝对为呢条街带黎人气!!

我地拣左驰名既捞面, 𩠌方面就要左墨鱼丸同埋牛腩!

2010-03-24
  • 牛腩