食过全港最难食poke  bowl!!好嬲。去food court食,唔打算会有咩质数同环境,唔评论呢点,虽然价钱同出边靓靓poke bowl餐厅食一样。无论去边间餐厅,我食poke bowl都习惯叫沙律底,食过咁多次poke  bowl,都系第一次食咗一半先发现个底出水出到浸住哂d材料,成个感觉好核突!!!未处理好就拎上枱比客人食⋯⋯出水呢一件事本身已经核突,味道上仲要变相又淡,又干,喜欢食汁嘅你一定会失望,因为酱觉得好少!三文鱼仲要唔新鲜唔鲜甜,食落去仲有啲腥。本人顶唔顺,去同员工表示碗野比水浸住真系好核突。第一下好理所当然咁同我讲系啲菜会出水嘅问题(黑人问号?),然后男员工同意换比我。到第二碗出水情况都系一样,碗底劲多水!味道都系一样唔好味,三文鱼唔鲜甜唔香又干又少酱。我冇食完就走左!绝冇下次

到第二碗出水情况都系一样,
碗底劲多水!
味道都系一样唔好味,三文鱼唔鲜甜唔香又干又少酱。

我冇食完就走左!
绝冇下次

2021-11-13