🔹Dining | Page Common🔹⊶无花果帕尔马芝士牛角包/多士 $82/$88👍🏻 我哋拣咗多士 厚厚的 无花果同个酱超夹 甜甜地 好fresh 加上Parmesan cheese 带出咸香 啖啖食落都层次好丰富 下次要试下佢个牛角包🥐 ⊶培根果酱炒蛋搬披萨贝果 $78👍🏻 呢个比较惹味 bacon 酱惊佢净系得个酱 点知有满满嘅bacon 超满足 蛋就正正常常 可以出色啲蛋味重啲滑啲就更好⊶Homemade Tiramisu $52唔知系咪expectation太高 食落普普通通 咖啡酒味唔够 吉士味唔够 感觉佢净系用咗cream嚟整 我会话咖啡酒同吉士绝对系tiramisu 嘅灵魂 香港黎讲绝对唔系No.1 但本身唔太钟意饮咖啡/食得好清啖嘅朋友就可能啱你口味喇 真系各花入各眼(口)⊶热朱古力 $58呢个都真系比个样呃咗 佢系糖𠮶种甜 用嘅朱古力感觉就唔系贵价𠮶啲 自己系屋企冲杯Hershey’s朱古力味重浓过佢 所以大家唔好对呢杯expectation 太高 打下卡就ok 除非你钟意饮死甜 $58黎讲 唔抵环境好正 好少细枱 主要大枱 比人坐咗细枱就要坐大枱同fd坐排
🔹Dining | Page Common🔹

Homemade  Tiramisu

⊶Homemade Tiramisu $52

热朱古力

⊶热朱古力 $58

环境好正 好少细枱 主要大枱 比人坐咗细枱就要坐大枱同fd坐排排坐 无得对面坐 同埋要自己出去落order自己出去攞野食就感觉服务差啲

味道🌕🌕🌗🌑🌑
环境🌕🌕🌕🌕🌗
服务🌕🌕🌗🌑🌑

Staycation 可以去我哋IG到睇➡️ @just.leave.for.food

2022-01-01
无花果帕尔马芝士多士