2023-07-17 128 浏览
系中环都试过几间唔错既brunch,今次见呢间拎全港第二既pizza餐厅都有做weekend brunch✨食足三个钟,仲可以加红白气酒free flow,啱晒我😳除左任叫5款即叫即烤既手工pizza🍕冻海鲜有开边龙虾、龙虾钳、冻虾、青口同翡翠螺🦞仲唔少得有我钟意既火腿同芝士🧀沙律区更系有成十几款意大利特色前菜,其中最正既系自家制烟三文鱼🤤主角之一既pizza果然冇令人失望,师傅将pizza放入巨型烤炉度,pizza烤得有炭香味,皮薄得黎软熟烟韧😋不愧系全港top 2既pizzeria👍甜品区又系劲吸引,试左佢地既cheese cake同tiramisu,钟意tiramisu好软滑同好浓咖啡味😍生果种类甚至比一般酒店自助餐都仲要多,三个钟真系食到大满足😋