2024-02-08
全球首间变形金刚主题餐厅喺年中已经空降铜锣湾,位于将军澳中心第二分店变形金刚主题餐厅 Transformers The ARK 都登陆将军澳啦!🍬餐厅楼高两层,周围都系变形金刚主题嘅装饰同布置,-定要嚟朝圣呀!🍬不得不介绍最受欢迎食品嘅黑松露蘑菇披萨 :融合黑松露同埋香脆嘅蘑菇,加上芝士简直系完美结合。披萨即叫即焗,烘烤至金黄酥脆,每一口都能品尝到黑松露浓郁嘅香气同蘑菇的鲜嫩滋味,嚟一场味觉盛宴。🍬另外,劲脆无敌鸡套餐(二人套餐)$138,套餐性价比高,包咗劲脆无敌鸡、脆鸡翼、 旋风翘翘薯、方舟沙律同 埋特饮蓝色星光&四季冰晴!真系够晒丰富。鸡肉炸得香脆,而且全部食物都即叫即整,热辣辣脆卜卜。🍬安格斯松露汉堡,系我自爱,严选优质进口谷饲安格斯牛肉制成,肉质鲜嫩多汁,并融合秘制黑松露酱汁,独特嘅香气随之涌汁,即叫即做,令人一试难忘。🍿Transformers The ARK :铜锣湾罗素街 38号金朝阳中心地下至1楼A&B号舖
🍬安格斯松露汉堡,系我自爱,
汁,即叫即做,令人一试难忘。
地下至1楼A&B号舖
题外话/补充资料:
🍬安格斯松露汉堡,系我自爱,
汁,即叫即做,令人一试难忘。
地下至1楼A&B号舖