2023-03-10
非常非常多谢😘我嘅好朋友今日请我食呢间我哋两个都好嘅蟹膳🦀🦀由店舖在谭臣道开始食,食到而家搬咗嚟利园一期,都仲系keep住咁好食。食到我哋两个今日我哋食咗「鳕场蟹特上行政套餐」🦀🦀🦀前菜沙律有秋葵,车厘茄,火箭菜,羽衣甘蓝好健康亦都好新鲜嘅沙律🍅🥦🥬🌽🫕面豉汤🦀烧鳕场蟹(🦀脚 & 🦀钳)烧🦀真系好好味🦀钳啖啖肉🦀鳕场蟹天妇罗拼盘(🦀脚 & 🦀钳)同烧🦀一样咁好味,真系拣唔到,双冠军🥇🥇店员好好,送多一只天妇罗流心蛋🥚比我哋,真系要比个🥬杂菜盘火锅🦀蟹肉饺子杂菜盘有好多菜🥦🥬,金针菇,豆腐,大葱,冬菇。火锅滚咗之后就放晒杂菜盘落去慢慢煲。滚起之后就放蟹肉饺子落去煮3-4分钟就食得。🦀肉饺子好多蟹肉好好味🦀鳕场蟹火锅同一个火锅放埋鳕场蟹落去,一样滚3-4分钟就食得。好鲜甜,好好味鳕场蟹盘嘅蟹羔系用嚟煲粥,见到都流晒口水🤤🤤食饱后就有店舖特色嘅姜味雪糕🍧作为结尾,真系好够姜,好好味
前菜
🫕面豉汤
🦀烧鳕场蟹(🦀脚 & 🦀钳)
烧🦀真系好好味🦀钳啖啖肉
🦀鳕场蟹天妇罗拼盘(🦀脚 & 🦀钳)
同烧🦀一样咁好味,真系拣唔到,双冠军🥇🥇
店员好好,送多一只天妇罗流心蛋🥚比我哋,真系要比个
🥬杂菜盘火锅
🦀蟹肉饺子
🦀鳕场蟹火锅
食饱后就有店舖特色嘅姜味雪糕🍧作为结尾,真系好够姜,好好味