2023-05-02 31 浏览
干煸四季豆味道评分(👅👅👅👅👅)豆豆炒得熟透但仍保持脆嫩口感,加上辣椒🌶️,味道香辣可口,好适合钟意辣椒味嘅人,如果大家好似我咁系一个辣妹子就一定要叫😳。酥炸避风塘鱿鱼须味道评分(👅👅👅👅👅)外层酥脆,内里软嫩,配上特制避风塘酱汁⛵️,味道味美,系一道非常受欢迎嘅小食。超级惹味,我阿哥话超好食。金龙招牌酸菜鱼味道评分(👅👅👅👅👅)汤底酸辣可口,鱼肉🐟冇骨而且鲜嫩,加上酸菜同埋各种香料嘅调味,味道鲜美,系一道非常经典嘅湘菜佳肴。佢嘅份量都好大,我哋成家人都食得好饱🤙🏻。总括黎讲,呢间餐厅嘅菜式味道都好正,干煸四季豆同埋酥炸避风塘鱿鱼须都好味,金龙招牌酸菜鱼都十分推介,值得一试💐。值得一提嘅系呢间餐厅嘅职员态度非常好😚👍🏻👍🏻,服务周到,令人感到非常舒适。餐厅环境整洁,气氛舒适,让人感到放松。下次我一定会再来呢间餐厅,同埋会推荐俾身边嘅朋友,因为呢度既食物味道好又有良好嘅服务。
干煸四季豆
酥炸避风塘鱿鱼须