2016-05-29 77 浏览
:烧原条芝士茄子 $32 身边有好多朋友都好讨厌茄子,但偏偏我就最爱呢个好好味而且好吸油好肥的茄子 🍆除左经典既鱼香茄子,茄子炆米等等,烧茄子都系一个不错既选择😙一片片烧见过不少,呢款系原条烧🔥!而且仲要有芝士,芝麻 孜然粉等等调味😋芝士份量唔少 我觉得同茄子唔系好夹,茄子本身烧完会变软身,同芝士一齐反而令到口感好韧。而且食落冇咩味,全靠孜然粉。⋯食到一半先知原来块皮唔食得🌚:花枝丸串 & 烟肉荔枝串 整返串串烧呢?呢个花枝丸比起兰英个个逊色左d😢唔够大粒,而且冇乜口感,比较实。至于烟肉荔枝串,好特别好得意🌞荔枝酸酸甜甜大减烟肉既油腻感👍🏿不过调味除左孜然粉 食唔到其它味道有咬口到吞唔落既羊肉🐑:烧纽西兰羊架 $48/2件🇳🇿 好味到唔想评分屋企人同我都一向好钟意食羊架!见到就即刻order 一上台见到好大只好似好juicy咁,而且表面上大量油脂 好似好正!咬左一啖就知道真系好正👏🏾  正到吞唔到 两旧最后都系我食晒,唔系,系我咬晒但吞唔到👍🏿烧系烧得唔错 味都好似唔错 但吞唔到落肚子真系有点儿可惜👋🏼住左九龙城差不多十年有多 出世又系呢到,有咩餐厅未见过。望住一间又一间既新开张又一间
:烧原条芝士茄子 $32
一片片烧见过不少,呢款系原条烧🔥!
而且仲要有芝士,芝麻 孜然粉等等调味😋
而且食落冇咩味,全靠孜然粉。⋯食到一半先知原来块皮唔食得🌚
:花枝丸串 & 烟肉荔枝串
整返串串烧呢?呢个花枝丸比起兰英个个逊色左d😢
唔够大粒,而且冇乜口感,比较实。
至于烟肉荔枝串,好特别好得意🌞
荔枝酸酸甜甜大减烟肉既油腻感👍🏿
不过调味除左孜然粉 食唔到其它味道
有咬口到吞唔落既羊肉🐑
:烧纽西兰羊架 $48/2件🇳🇿 好味到唔想评分
屋企人同我都一向好钟意食羊架!

住左九龙城差不多十年有多 出世又系呢到,有咩餐厅未见过。
望住一间又一间既新开张又一间既倒闭,系九龙城开餐厅做饮食业的确唔容易呀~
味道又要好,又要吸引到d人远道而来(话晒九龙城都好鬼难去😹)
不过我会话,除左野食好味,服务态度都好紧要架!
如果你系食service既你都可以去试下呢间 睇下你会唔会觉得满意啦:)