Pizza maru 最近返到香港好想食韩式炸鸡呀😋,经朋友介绍之下我哋就去咗pizza maru食,当日系平日,晚市已经排晒长龙‼️,我哋系喺元朗食😘-我哋叫咗Caesar Salad加左虎虾,有4只,好香脆👍🏻,而且沙律菜非常新鲜,而且个汁啱啱好❤️,非常之开胃😋😋-韩式海陆pizza😘,我哋叫咗一个10吋嘅,有三色椒,虾,韩式烤肉,非常好味😋超入味,食吾停呀🫣,仲有好多芝士好正❤️😋-另外当然唔少得要叫炸鸡啦,话晒我都为咗炸鸡而嚟嘅😘,今次叫左蜂蜜蒜泥&火辣秘制🙈,蜂蜜味甜甜地比较干身,但系非常之香,火辣味辣辣地好过瘾🤤🤤会令人食吾停❤️啲鸡亦唔会炸到好干身,入面都好Juice,我地叫左12件🫣-最后叫左带子泡菜卡邦尼,泡菜味酸酸甜甜辣辣,带子非常嫩口,而且泡菜炒得好香叫咗洋葱入去炒👍🏻👍🏻😋-嘢饮方面叫左Mango Passion Iced Tea同埋Aperol Spritz🍹,不错👍🏻-
Pizza maru

Aperol Spritz🍹,不错👍🏻
2022-06-08