2024-10-07 1349 浏览
由中学食到呢间大大话话都有成六年 见住佢由鸡地搬到嚟呢度,每次生日都同屋企人嚟呢度食食食吓仲做埋VIP。 趁着表哥生日同佢一齐嚟食,每次都会嗌佢个海鲜拼盘有生蚝大虾带子同青口!不过呢个要+180先有。不过我觉得佢嘅生蚝好新鲜 然之后主菜叫咗牛扒同埋最出名嘅墨汁意粉佢嘅墨汁意粉我觉得有啲漏,但系同行嘅人都话好好食 !佢嘅我都觉得还可以冇以前咁出色系佢有个小龙虾味配上牛扒会比较有特色少少😆之后最出名嘅一定要叫佢嘅冻朱古力因为真系好浓郁好好饮🙊然后叫咗个香港最好食嘅Tiramisu!点解我讲佢系全香港最好食 系因为佢又好香嘅酒味同咖啡味喺出面食唔到!!如果你哋嚟食一定要叫!☺️☺️生日当日如果叫嘅话仲有得写字,喺碟写人哋生日语句❤️系一个生日好去处😝