2018-02-09
人生第一个 最劣食评比咗佢 话说openrice 下,见呢间餐厅都百几个好评,得几个中和差,应该一定有保障!所以决定试下!由menu 上拣咗:越式米纸卷 及 杂菜千层面碟米纸嘢一上台 第一个反应系:点解咁削中空既?大概细青瓜萝卜丝毛三五几条,中间空鸟鸟?心谂:碟嘢系咪比人食过黎?其实$48一碟 中伏都抵你无人可怜即管试吓你有几worse 一咬, 哇, 米纸又鞋又un又干,食A4纸咁,啲馅一睇都知零期望,一咬又干,都算,阵雪味 omg~下一道菜轮到:杂菜千层面见你无乜点,千层面无芝士真系够自信,食完张纸以为可以揾番人生些少安慰,哇,起沙既千层,完全食到一粒粒起沙的蕃茄酱,this is not lasagne , it is 嗱沙黎食讲明杂菜,应该有d 蔬菜,但食咗一半,冇菜既?可能我唔识欣赏个系师傅刀工㖞但碟𩠌味道又淡,唔知食乜总括,可能其他菜式系正常,但呢两款真系极品,以后都唔会去呢间食
由menu 上拣咗:越式米纸卷 及 杂菜千层面
其实$48一碟 中伏都抵你无人可怜
即管试吓你有几worse
下一道菜轮到:杂菜千层面
黎食
但碟𩠌味道又淡,唔知食乜