2024-09-26 1393 浏览
最近呢间餐厅好有话题性,因为佢哋做咗个两折嘅优惠,所以真系好多人去!好好彩我哋系第二日就去咗,所以冇咁多人排队,但系都等咗45分钟先入到去。你间餐厅主要系食疏乎厘pancake,佢哋比较少熟食,只有几样意粉同饭选择。今次我哋四个人嚟到,食咗两个意粉同两个甜品,另外再加三杯野饮粉红吞拿鱼猫耳朵意粉呢款一上枱就觉得好靓!粉红色真系好吸睛,加埋面头嘅吞拿鱼望落去真系好好食。面头有好多芝士,食落去好香,不过佢嘅吞拿鱼食落有啲嚡,减咗少少分数。卡邦尼意粉味道不失不过,佢嘅烟肉同出边嘅唔同,系类似腊肉咁样嘅形态,肥膏真系好多,虽然香口但系真系食唔到几多嚿,望落去料都唔算好多,下次唔会再拣呢个。蜜瓜疏乎厘pancake 呢个真系好适合打卡!份量好大份,亦都有几多蜜瓜,疏乎厘pancake火候啱啱好,好香好松软,但系个cream就争啲啦,唔够蜜瓜味之余仲好甜,食到最后仲有啲漏。迷你杂果热香饼配苹果汁小朋友好钟意食!本身松饼都带有少少甜味,怕甜嘅其实唔需要落蜜糖都可以。苹果汁有啲甜,我觉得小朋友就唔系好啱啦。焦糖脆脆鲜奶咖啡都几香焦糖味,饮落唔错。斑斓椰子咖啡斑斓同椰子几夹,不过椰子味比较出,斑斓味相对
2069 浏览

粉红吞拿鱼猫耳朵意粉

卡邦尼意粉

蜜瓜疏乎厘pancake

迷你杂果热香饼配苹果汁

焦糖脆脆鲜奶咖啡
都几香焦糖味,饮落唔错。

斑斓椰子咖啡
斑斓同椰子几夹,不过椰子味比较出,斑斓味相对比下昼唔系好够。

抹茶鲜奶
叫咗少甜真系俾到少甜,值得一赞。绿茶味好出,同鲜奶好夹。

食咗咁多嘢埋单先至系百几蚊,真系好抵!不过如果正价又可能未必会过嚟食,因为熟食实在太少选择,带住小朋友未必系一个好选择。