餐厅: 千両 (時代廣場)
资讯:

1K
2008-10-04 16 浏览
咁多人食, 但都未有人写...都开了好耐, 行过见到装修几靓, 今日和妈一试先.有说千両和元气是同一集团的,上 genkisushi.co.jp 一睇又所言非虚播...待应好有礼貌地招呼我们坐, 12点未系太多人.menu 好靓, 似相簿!叫了推介的辛辣卷, 即 spicy tuna roll, 都系 18蚊, 又几新鲜, 少许辣又几正.寿司乜都假, 最紧要新鲜.软壳蟹卷, 虾天妇罗卷也不错.妈突想食蛋, 叫了甜蛋, 即整, 几分钟有, 妈话好松化 好味.埋单$115, 两人, 食物质素高, 不错.会再o黎的. 妹实喜欢.
咁多人食, 但都未有人写...
都开了好耐, 行过见到装修几靓, 今日和妈一试先.
待应好有礼貌地招呼我们坐, 12点未系太多人.
menu 好靓, 似相簿!
寿司乜都假, 最紧要新鲜.
软壳蟹卷, 虾天妇罗卷也不错.
埋单$115, 两人, 食物质素高, 不错.
会再o黎的. 妹实喜欢.

干净
wasabi 可不是"牙膏"货色
新鲜, 脆, 有甜豉油, 别落太多
女友最爱, 我试过系ok, 会带佢来~
wasabi 可不是"牙膏"货色
新鲜, 脆, 有甜豉油, 别落太多
女友最爱, 我试过系ok, 会带佢来~
  • 辛辣卷