八一蕃巴蜀烤鱼店 | 四川式麻辣烤鱼专门店🔥荃湾鲎地坊一带附近有好多餐厅林立 烤鱼既铺头都有好几间 八一蕃巴蜀烤鱼店夜晚六点几钟都有唔少食客食紧烤鱼 七点钟左右唔洗等位就可以入去食除左烤鱼之外 仲可以食鸡煲 海鲜 同烧烤🔶海鲈鱼 $298 蕃茄味 小小辣蕃茄、芽菜、凉皮、腐片及芹菜葱同洋葱同埋微微既辣椒系面头条鱼系鲜味 新鲜鱼现烤 再放唔同既调味料同配菜调味调得岩岩好 唔会过辣海鲈鱼系偏向少骨 岩晒我地唔钟意食骨鱼皮系预先煎香左 令到成条鱼食落既肉会较结实 但都保持到嫩滑鱼肉🔶云吞云吞入边有大只既虾 食落去够新鲜口感做到偏实同弹牙食落去可以吸埋烤鱼既汁🔶鱼皮饺鱼皮饺都系够新鲜 食落去都有鱼味配埋烤鱼既汁 就好夹🍴整体评价:海鲈鱼既鱼肉够鲜味 蕃茄味小小辣可以食到鱼香之外 仲有烤鱼调味既惹味鱼肉份量都有一斤几 够2个人食 如果再多人就要叫多几个𩠌落去打边炉调味方面 味道岩岩好 够晒惹味又食到鱼味 推介指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️——————————————————————————————📌 荃湾鲎地坊58号祐建楼地舖付款方式Visa Master AlipayHK 支付宝 现金 银联————————
八一蕃巴蜀烤鱼店 | 四川式麻辣烤鱼专门店🔥

荃湾鲎地坊一带附近有好多餐厅林立 烤鱼既铺头都有好几间
除左烤鱼之外 仲可以食鸡煲 海鲜 同烧烤

🔶海鲈鱼 $298 蕃茄味 小小辣
蕃茄、芽菜、凉皮、腐片及芹菜
葱同洋葱同埋微微既辣椒系面头
条鱼系鲜味 新鲜鱼现烤 再放唔同既调味料同配菜