招聘中
月薪 (面议)

十下火鍋

SUPPA Hot Pot by ATUM
2019-05-19 159 浏览
.话说👦🏻👧🏻有日去咗铜锣湾打边炉,一行入餐厅,差啲以为自己搭时光机返咗七、八十年代。餐厅入面行怀旧风,四周围都有旧式摆设:玩具、收音机📻,甚至未见过嘅雪柜都有!估唔到食餐饭都可以大开眼界 👁 仲有怀旧金曲无间断咁播,味觉、听觉同视觉都有一番享受!.打边炉最重要系咩?除咗个炉之外就系要强劲嘅冷气❄咁就四季都可以打得!.我地叫左二人套餐,拣左胡椒猪肚汤同麻辣大红锅做汤底。胡椒味够劲,都有好多猪肚食,而麻辣汤冇得拣辣度,香辣得嚟条👅都会麻痺,平时食开小至中辣嘅我哋好满意!.套餐包嘅火锅配料都多,就重点推荐几样野食啦👍🏻!.大刀手切牛 • 牛味几足,厚薄适中,食落一啲都唔韧。.花雕鸡嫩肉 • 酒味好香,煮完之后香气更加提升,而且煮极都仲好嫩滑👅.三宝滑 (腊肠鲮鱼滑、咸蛋黄虾滑、马蹄牛筋滑)• 本身系我哋自己刮落去汤到。不过到最尾店员姐姐见我哋整到lea咁hea就主动帮咗我哋,好好服务!.流心粟米丸 • 坊间好少见嘅一款丸。咬落几酱爆💦而且粟米味好出,有少少似饮紧粟米汤 🌽 。.如果去厌咗酒楼烚下烚下,都不妨考虑吓去十下过返个怀旧金曲夜😆.餐名:十下二人套餐价钱:每位288评分:8.5/10
二人套餐

套餐包嘅火锅配料都多,就重点推荐几样野食啦👍🏻!
大刀手切牛

大刀手切牛 • 牛味几足,厚薄适中,食落一啲都唔韧。
花雕鸡嫩肉

三宝滑

餐名:十下二人套餐
价钱:每位288
评分:8.5/10
餐厅:十下 (铜锣湾)
地址:铜锣湾登龙街28号永光中心2楼
IG: hkfoodpoint