2020-09-09 57 浏览
八厘米咖啡☕呢间元朗国咖啡店开左差不多一个月 大家都为左门口打卡位而黎(图7)❤️ 咁岩我个日有可爱狗狗做model(图8)🥰 .食物种类好多 有意粉有包有cake等等😋 饮品都有咖啡同冷萃茶😚🔹8cm All-day Breakfast🥐份量十足 好大碟 有牛角包、蛋、烟肉、鸡肉肠、什菌、蕃茄等 落足心机整😋 不过一上碟见到系煎蛋感觉有少少奇怪🙈 可能平时通常系炒蛋多🤪🔹蟹肉黄姜忌廉意粉🍝叫之前问左店员黄姜味会唔会好重 店员话唔会 于是就试一试🥰 落左黄姜 食落冇咁漏 但系都好creamy👍🏻 蟹肉系意粉入面 食到落左好多😋 而且仲有少少蟹籽舖面💕🔹 Chocolate Hazelnut Cake🍰佢系mousse cake咁😋 朱古力味好浓 饼底用左少少Hazelnut整 食落有d咬口🥰🔹Iced Matcha Latte & Flat White☕两杯感觉都一般🙈 尤其是Matcha latte Matcha味唔重 饮落偏淡😐.整体黎讲 呢间无论门口定餐厅入面 都好适合去打卡影相❤️ 食物选择好多 而且都几高质😋 不过饮品就差少少 大家下次去可以试下饮冷萃茶😚8cm Coffee元朗
八厘米咖啡☕

🔹8cm All-day Breakfast🥐