2023-10-19 94 浏览
拍拖咁耐,💫原来大家都未试过去酒楼食饭,今日就搞搞新意思,带男朋友来到八方庭,呢度既环境好大,💫真系同正式既酒楼一样,但唯一唔同既系呢度既环境高尚又舒服,已经系比较新式既酒楼,环境同座位都企理干净,💫我地两个人去,所以我地坐得好阔落,张枱又够大,睇到呢度好多菜式,价钱又唔系话好贵,见到对面枱,碟碟都好有份量,我地择左三个菜式,✨叉烧拼烧腩仔,呢种我叫佢做双并,主要既肉质都好靓,叉烧质感好软腍,烧到好红,而腩仔又好有口感,肥既地方又好够油香,另一个菜✨就系翡翠炒龙趸球,佢既配合好夹,特别钟意食龙趸球,唔知道佢点整,但佢整出来真系好好食,✨话梅凉瓜呢一款可以话心思满分,叠到好靓好整齐,酸酸地既味道令人好开胃又可帮助消化,整体上都系质素之店✨