2018-12-08 446 浏览
公司farewell lunch, 有人埋单梗系食尽佢!我地拣左几间餐厅,最后主角话想食西餐,一于决定试下呢间新开既松艺馆坐低无几耐,法包就上场有四款唔同既包拣,我地成班同事share食,款款都软熟得黎又够脆,最紧要系够热!!!!另外会跟个松露牛油同松露cream cheese, 两个都极好食,算系呢餐最有惊喜嘅部份呀!所以我哋之后都追加左一次面包,唔知使唔使收钱呢支酒我地自己带去的,不过开瓶几钱我就唔知等左一阵头盘就到啦他他牛加生蛋黄,梗系唔少得放几片松露喺上面啦他他牛几软滑,牛味够浓,有啲食紧牛扒嘅感觉,蛋黄唔够香,多士就太硬同埋有啲冻松露阔条面,偏淡同偏硬,算系呢餐比较失色既一道菜但啲松露都俾得几阔佬焦糖炖蛋,算系一般般,但系个松露雪糕好好食!!!!!画龙点睛!!!!!!多谢俾钱个位大佬,多谢带酒既另一位大佬,希望再有机会去啲贵餐厅痴饭食啦
公司farewell lunch, 有人埋单梗系食尽佢!

坐低无几耐,法包就上场

所以我哋之后都追加左一次面包,唔知使唔使收钱呢

法包+松露牛油/松露cream  cheese

支酒我地自己带去的,不过开瓶几钱我就唔知

等左一阵头盘就到啦
他他牛

他他牛加生蛋黄,梗系唔少得放几片松露喺上面啦

他他牛几软滑,牛味够浓,有啲食紧牛扒嘅感觉
,蛋黄唔够香,多士就太硬同埋有啲冻

松露面

松露阔条面,偏淡同偏硬,算系呢餐比较失色既一道菜
但啲松露都俾得几阔佬

Creme  brulee