2023-01-15 862 浏览
人生嘅甜酸苦辣 大家就听得多😂 真系冇谂过拉面都可以有六种味道 呢间餐厅嘅拉面有甜酸苦辣咸鲜六款😮店员好细心咁同我哋介绍咗呢度嘅拉面有京都同札幌两款 最主要都系面条粗幼同软硬程度上有分别 想了解边款拉面最啱口味就可以问吓店员啦😚三年熟成酱油拉面呢份属于咸味嘅拉面 但系绝对唔系死咸 呢个酱油汤底比较清 唔会太heavy😌 不过仲食到酱油嘅鲜味 咸味同酱油味有个唔错嘅平衡 跟拉面嘅叉烧偏瘦身 适合健康人士😝豚肉叉烧蛋黄酱迷你丼估唔到呢个丼饭几有惊喜 呢个丼饭用嘅叉烧比拉面入面嘅肥 所以会落有油香 叉烧配上蛋黄酱嚟捞饭饭真系好夹呀🐷 如果呢个迷你当有个大版嘅就好啦🙈小食煎饺子同唐扬炸鸡都系两款日本餐厅经常出现嘅小食 两款小食都几有肉汁 可以一试🐥 而家系呢间拉面店嘅新张推广期 所以喺社交平台上赞好系会有饮品送㗎🥤呢日食完大约夜晚七点半 外面已经有客人等紧位 睇嚟餐厅真系有捧场客欣赏佢哋嘅拉面 我都几钟意个拉都汤底 下次会再试吓其他味道🤣

三年熟成酱油拉面
三年熟成酱油拉面