2024-11-22
今日约埋朋友一齐去中环兰桂芳饮野,事前当然要先医饱个肚,于是拣咗一间酒吧餐厅,简单快捷。。我点咗佢哋嘅狂野辣肉肠 pizza,真系劲正!呢个 pizza 用咗秘制蕃茄酱,味道浓郁,辣肉肠嘅香味每一口都令人陶醉。辣肉肠嘅份量十足,配上三色芝士,咬落即刻融化,口感滑溜又满足,绝对系辣味与芝士嘅完美结合!如果钟意辣肠既朋友,呢个 pizza 绝对系必试之选!。另外,我同朋友share佐佢哋嘅牛肉汉堡,佢地既汉堡特别加咗一只流心煎蛋,食落更加 juicy!汉堡包嘅牛肉馅厚实,煎得刚好,肉汁四溢,加上煎蛋,简直系味蕾嘅享受!焦糖洋葱同埋腌黄瓜既比例亦刚好。。另外,加 $30 就可以加配一大碟薯条同埋一杯汽水,薯条外脆内软,搭配汉堡一齐食,绝对完美。。整体而言,呢间酒吧餐厅嘅食物质素高,适合同朋友一齐聚会,享受美食同埋美酒,特别系留意到佢地有几个优惠都好抵。。$99 啤酒,红白酒,spirit任饮$99 鸡翼薯条任食。CUL DE SAC (中环) @culdesac.hk中环兰桂坊荣华里13号地下J号舖。#hkfood #hkfoodblogger #hkfoodie #hongkongfood
$99 啤酒,红白酒,spirit任饮
$99 鸡翼薯条任食
CUL DE SAC (中环) @culdesac.hk
中环兰桂坊荣华里13号地下J号舖
。
#hkfood #hkfoodblogger #hkfoodie #hongkongfood #foodie #foodporn #likeforlike #followforfollow #Central #centralfood #LKF #pizza #burger #culdesac #香港美食 #美食 #中环 #中环美食 #中环食乜好 #兰桂芳 #香港地道 #中环 #美食 #汉堡 #酒吧餐厅 #香港好去处 #美味分享 #打卡酒吧 #香港旅游攻略 #香港旅游 #香港夜缤纷