餐厅: 川粤時空時尚小廚
资讯:

2023-04-13 41 浏览
今日奶奶生日,今日一家大细,去咗观塘海滨花园玩完之后,我就book咗呢间四川菜,贪佢地方阔落,又有家乡味,姑奶又好钟意食四川菜。 {{{{柚子骨$108}}}}呢个专登点俾奶奶食嘅 估唔到佢上枱嘅时候,竟然有菊花伴碟,啲肉几多吓,肉多骨少啱晒佢老人家口味。佢第一道菜就先呢一个,清清地, 啲汁挂喺啲肉 到刚刚好,汁炒得很干身,又不失肉汁嘅juicy,食完碟底一滴汁都没有,好食。 {{{{水煮安格斯牛肉$298 }}}}姑奶食到唔停得口,确实又真系几好味,牛肉味又重,个汤底嘅辣又食得好过瘾。 配菜又多, 分量又大,性价比非常高。 {{{干锅花菜$88 }}}呢一个呢虽然好普通一道菜,但系佢都炒得好好味。唔错。 总括嚟讲,呢间嘅体验都唔错👍
{{{{柚子骨$108}}}}
{{{{水煮安格斯牛肉$298 }}}}
{{{干锅花菜$88 }}}
呢一个呢虽然好普通一道菜,但系佢都炒得好好味。唔错。
总括嚟讲,呢间嘅体验都唔错👍