2019-01-01 1239 浏览
今晚因为要去大角咀探表妹,之后我地一起吃晚餐。佢住附近,跟佢揾食最好不过今晚佢带我嚟呢度食最出名嘅关东煮同串烧我哋七点半嚟到,已经坐左一半左右。自助关东煮bar点菜流程: 可以自己喺关东煮炉前拣好𩠌,师傅即叫即刻喺个汤池度拎出黎款式都好多㗎,真系唔错。做到好似一个袋咁,原来里面系鸡蛋烧鱿鱼干系街头烧果种,香到不得了食不停口大葱鸡肉串烧得好靓,钟意食大葱嘅一定要点日本和牛串好juicy系必点之一,黑毛猪腩串有猪肉味,肯定不是冰鲜猪烧秋葵系我致爱梅子紫苏鸡肉串同明太子鸡肉串都系店员专登介绍比我地的,梅子的系比较酸D好开胃明太子有惊喜喜欢吃海鲜嘅你,一定要叫墨鱼咀同响螺好掂,吃不停口牛舌冇谂过烧得咁好,食落啖啖肉好juicy牛油烧粟米好味,食一串真系唔够喉好开心今日同表妹又食又倾计,时间过得好快。今日买单两个人食咗$489,价钱合理。总结: 店员服务一流,好肯介绍食物,回头率非常高
今晚佢带我嚟呢度食最出名嘅关东煮同串烧
我哋七点半嚟到,已经坐左一半左右。
款式都好多㗎,真系唔错。
做到好似一个袋咁,原来里面系鸡蛋
烧鱿鱼干系街头烧果种,香到不得了
食不停口
大葱鸡肉串烧得好靓,钟意食大葱嘅一定要点
烧秋葵系我致爱
明太子有惊喜
喜欢吃海鲜嘅你,一定要叫墨鱼咀同响螺
好掂,吃不停口
牛舌冇谂过烧得咁好,食落啖啖肉好juicy
牛油烧粟米好味,食一串真系唔够喉

总结: 店员服务一流,好肯介绍食物,回头率非常高
2018-12-19