2022-05-22
同🤴🏻会再去快餐店多数都系有新款式先吸引到我地😅😅,但今次真系要咩冇咩😕😕本来今次想食回归嘅 ‘ 照烧鸡肉汉堡 ‘ ,但要MOS Burger先有买😞😞,至于连甜品 ‘ 抹茶🍵Tiramisu ’ 及期间限定嘅 ‘ 士多啤梨茶 ’ 都冇货🤨🤨,真系连续失望咗三次😣😣女仔店员已经好有礼貌再三道歉,我同🤴🏻都明白呢个系餐厅嘅营运问题,唔关佢哋事🙂🙂所以唔紧要啦,其实都仲有好多嘢拣🥺🥺~~~吉列猪扒咖喱饭🍛~~~冇想过汉堡包店嘅饭都有啲态度,最基本成个饭会热、会出烟☺️☺️,而且系脆口嘅吉列猪扒😚😚咖喱系日本嘅小甜咖喱味,容易入口😋😋。咖喱内有几块偏硬嘅红、白萝卜,起初以为白萝卜系薯仔🥔,会有少少唔惯😂😂~~~蜜糖芥末特级板烧鸡汉堡🍔~~~有少少甜味嘅鸡扒汉堡🍔,肉质柔嫩有鸡味😁😁,蔬菜🥬亦都新鲜,芥末味可以再重啲😗😗~~~黑糖珍珠奶茶🧋~~~再+$9跟餐嘅奶茶🧋,几好饮😚😚,珍珠有黑糖味,可惜细杯咗啲😅😅
所以唔紧要啦,其实都仲有好多嘢拣🥺🥺
~~~吉列猪扒咖喱饭🍛~~~
咖喱系日本嘅小甜咖喱味,容易入口😋😋。
~~~蜜糖芥末特级板烧鸡汉堡🍔~~~
~~~黑糖珍珠奶茶🧋~~~