2016-12-09
朋友生日饭拣咗呢间人气过江龙系几好味![蜂蜜芝士薄饼,$58]蜂蜜系自己淋上去嘅,钟意几甜就几甜,同芝士亦好夹,可惜薄批皮唔够脆[吉列猪扒咖哩蛋包饭,$148]呢个饭good呀吉列猪扒外脆内软咖哩香口唔辣,包住饭嘅蛋又好滑[海胆忌廉卡邦尼意粉,$108]海胆肉欠奉,因为原来佢系海胆忌廉同平时食嘅卡邦尼意粉唔同,佢个汁系稀嘅,不过都唔错[北海道风海鲜忌廉汁意粉,$168]海胆份量唔多,不过蟹肉系用真蟹肉,而唔系蟹柳!意粉硬度都啱啱好,但个汁creamy得嚟偏甜其实上次嚟试过啲雪芭,觉得好睇唔好食,所以今次唔叫雪芭,食班戟[草莓家族梳乎厘班戟,$68]好多莓仲有球raspberry雪芭,好靓,可以喂饱对眼先。班戟亦好湿润,好松软[朱古力香蕉梳乎厘班戟,$68]相反呢个班戟比较干身、比较硬,似系冇咁新鲜... 似乎班戟水准唔太稳定
蜂蜜系自己淋上去嘅,钟意几甜就几甜,同芝士亦好夹,可惜薄批皮唔够脆 [吉列猪扒咖哩蛋包饭,$148]
呢个饭good呀 吉列猪扒外脆内软 咖哩香口唔辣,包住饭嘅蛋又好滑 [海胆忌廉卡邦尼意粉,$108]
海胆肉欠奉,因为原来佢系海胆忌廉同平时食嘅卡邦尼意粉唔同,佢个汁系稀嘅,不过都唔错 [北海道风海鲜忌廉汁意粉,$168]
其实上次嚟试过啲雪芭,觉得好睇唔好食,所以今次唔叫雪芭,食班戟 [草莓家族梳乎厘班戟,$68]
好多莓仲有球raspberry雪芭,好靓,可以喂饱对眼先。班戟亦好湿润,好松软 [朱古力香蕉梳乎厘班戟,$68]