2017-12-31 70 浏览
睇食评讲到好正咁,话平价又好食,又话好有心思,其实真系唔系咁特别,普普通通嘅西餐厅一间。首先讲个餐汤,好淡味又稀,唔合格,蒜容包就正常。到主食,我叫左红菜头饭,男友人叫牛扒,都等左几耐下,同样嘅田螺,隔离枱迟过我地叫仲早过我地有,港人真系会介意呢一点啰。先讲个红菜头饭,红色的确令人好有新鲜感,食落好重芝士味,好味得黎都几漏,最后食净少少。到个牛扒,真系一定要讲,个铁板上到黎,侍应会目无表情喺你面前落酒,然后一野队枝火枪埋黎挞著个牛扒,然后冯一声成个扒劲大火同成块面有阵热气,系好有心思但真系吓亲人啰,因为动作太快,做之前应该同人讲声,见到隔离枱差啲就烧著张纸巾,有食客喺挞火前问会有几劲,个侍应答劲过吴国敬,其实唔好笑,总之枱枱都比个火吓亲,讲返个牛扒,唔系特别好食,无顺纹切所以都几鞋,食完太饱试唔到个雪芭,我谂都无乜必要试啦。
餐汤
餐汤加酥皮