2013-06-29
有食评用佢同中环比, 老实讲我觉得唔持平啰. 级数, 对象, 价钱都唔同, 佢紧系输蚀.38蚊一个FISH & CHIPS, 你重想选鱼重想要正唔正宗...... 唔好玩野啰我觉得.佢间店我只系食过FISH & CHIPS, 份量大, 薯角入味少少SPICY, 鱼脆浆够脆但不是死脆, 浆加左HERBS 都够香. 鱼本身系未雪个只唔知, 无咩雪味系真0既, 当然鱼味都唔算强. 个DRESSING 有MINT响入面, 无MINT 会好 HEAVY, 加左个DRESSING BODY 都系 HEAVY, 不过 TASTE LIGHT 左好多. 食过2次, 会翻头0既. 其实佢有HEART去调味同整的. 中环个间, 百几蚊一个我都好想去试下, 当手头松动D0既时侯.真系, 真心系, 当一个M记都30几蚊时我真系觉得佢已经好很出色.
食过2次, 会翻头0既. 其实佢有HEART去调味同整的.