我同 Alison & Nakiter 去完 AD+ Tea Party!就去左附近既麻布茶房吃晚饭!坦白说,吃了这么多次麻布茶房,我已经不会抱有惊喜既期望 (所以也没有什么好说失望)我自己试吃了一块芝士炸鸡块,系炸鸡夹埋芝士一齐炸!呢个几好味道,可能侍应好慢,我地叫左三次比多个咖哩汁我地,但到我地食完先比我地!咁要黎仲乜?另外佢地点左明太子鲜蟹肉冷乌冬面,我觉得呢个几好味唷,因为乌冬唔系淋个啲,都弹牙唷!好岩夏天食!我就叫左盐烧鲭花鱼配鲜鸡蛋饭定食,盐烧鲭花鱼烧得太干,唔好味!个鸡蛋饭将蛋白打做泡,但冇左蛋白既味既?蛋黄系蛋白下,伴饭吃又几好味!其实三个都唔叫正,但又唔可以叫差既!所以我既评价系一般!

其实三个都唔叫正,但又唔可以叫差既!所以我既评价系一般!
芝士炸鸡咖哩饭
明太子鲜蟹肉冷乌冬面