2022-08-06
寿星同事话食呢间,我哋做啦啦队梗系举脚赞成啦⋯⋯一入到去,见每枱枱面的𩠌菜,碟碟卖相精美,完全系打卡📸佳品!实在令人好期待,点知~结局完全反高潮!炖汤,有元粒干瑶柱,入口才发现𠮶干瑶柱完全系臭雪柜味,饮咗成一壶热茶,𠮶阵臭雪柜味仲残留喺口腔挥之不去🤢🤢🤢🤢🤢金银蛋时菜,𠮶粒蒜头一样系咁(臭雪柜味)🤢🤢🤢🤢🤢冰镇菠萝咕噜肉,外皮做得薄脆(这点确实值得一赞),至于嚿肉,完全冇味,除咗有外皮嘅酸甜之外,唔知道自己食紧啲乜🥲砵仔丝苗白饭更加不知所谓,完全系违反商品说明!我未食过粗劣,0饭香的所谓丝苗白饭!最后,千祈唔好对呢间食店的服务有任何期望。(完)备注,我哋成班人嬲到要转场食第二round先可以消咗d怒气!Btw….好好彩,比我哋即时揾到间喺裕民坊嘅西餐厅,10分有惊喜,超级好食!(附图)
金银蛋时菜,𠮶粒蒜头一样系咁(臭雪柜味)🤢🤢🤢🤢🤢
最后,千祈唔好对呢间食店的服务有任何期望。(完)