2006-03-28
一大班朋友, 同两个在英国返黎的朋友食饭.. 念住去间贵d酒楼la~ 点知奶晒野~其实佢d野食唔系特别难食.. 但又唔见得好味lor~ 佢地d货式求其去任何一间酒家都食倒.. 但价钱偏偏贵人地咁多.. 食到腰心腰肺..最离谱系条鱼.. 食左皮附近d肉就完全拆唔倒肉, 原来条鱼生得都几紧要, 前后两边d肉都食唔倒.. 叫个部长来, 佢都拆唔倒, 我地大大话话都叫左几千蚊野食, 念住佢会补尝下la.. 换过条点都好la(条鱼实际食左四分一都冇).. 点知佢拎把刀仔黎系咁切系咁切.. 我地话大佬.. 而家食鱼生咩? 你切左出黎就食得la 咩? 生架~ 佢就当听唔倒咁.. 顶~ 真系想闹人, 但又费事烦la.. 搞到气份唔好费事.. 冇同佢冇追究.. 不过咁既服务态度好唔掂啰~ 咪驶旨意有下次呀~ 有fd想去都叫佢地唔好去ah~ 谋人寺~