2009-12-11
卫生 5 分:地方好干净。食物攞到黎好整洁好整齐。环境 3分:地方大,楼面高,好光猛,椅桌都好简单。枱同枱之间既距离实在太近,真系人都行唔过。人多挤迫,好嘈,真系好似入左去茶餐厅咁。服务 2分:除左带位𠮶个姐姐仔有笑容之外,个个都黑口黑面。落完order好快有汤饮,不过要等成半个钟先有主菜食,我地得一粒钟既打工仔真系食唔切架。味道 2分:1) 餐汤::南瓜忌廉汤: 唔够热,可以话有少少凉添,扣分!味道OK,不过少少馅都冇。2) 餐包:又涷又硬,唔掂,扣分!3) 主菜:黑豚猪扒:等左半个钟,个扒重要系暖而唔系热(完全冇烟),再扣分!汁分开上,不过唔够热,同唔系好够咸。薯条OK,不过要问先有茄汁,唔会offer。拌菜冇乜味道。佢个扒唔油同唔干,所以冇再扣分。抵食 2分:一人一百蚊食一个咁既餐真系唔觉抵。
地方好干净。食物攞到黎好整洁好整齐。
环境 3分:
服务 2分:
味道 2分:
2) 餐包:又涷又硬,唔掂,扣分!
抵食 2分:
一人一百蚊食一个咁既餐真系唔觉抵。