2010-02-15
今日情人节,平时食开和民,今日想转下餐厅,去左食笑笑,结果一D都笑唔出,仲一肚气首先我地叫左个照烧鸡piazz&星馒寿司,个pizza虽然冇咩料,但都仲ok,个星馒寿司D饭好似隔夜冷饭咁,一D都唔似寿司饭,D冷饭好巨形,但D星馒就......包住寿司的紫菜又林晒,口感就好似用林晒的紫菜包住D隔夜冷饭食咁,真系好味到估你唔到,仲要成$40几蚊跟住我地叫左个函馆冷拉面,芒果奶昔,熊本猪骨汁炒面先讲下函馆冷拉面---味道好清,清到+D汁到近乎冇味芒果奶昔-----冇咩芒果味,得D奶味熊本猪骨汁炒面------呢个最衰,超咸,咁我就同个侍应讲:侍应:我心谂:一间普通餐厅,都会讲句唔好意思la,何况作为一间日本餐厅点知佢一阵走过黎话:我心谂:我明明话唔要,要取消,你问都唔问我就同我讲整紧另一个咁我就话:佢竟然话:我心谂:呢间野,一定冇下次!
跟住我地叫左个函馆冷拉面,芒果奶昔,熊本猪骨汁炒面
先讲下函馆冷拉面---味道好清,清到+D汁到近乎冇味
芒果奶昔-----冇咩芒果味,得D奶味
熊本猪骨汁炒面------呢个最衰,超咸,咁我就同个侍应讲:[好咸war,食唔到,我唔要了,你帮取消吧!]
侍应:[咁我罗去比厨房师父试下!]
点知佢一阵走过黎话:[依家整紧另一个]
咁我就话:[我唔要了,你帮取消吧!]
佢竟然话:[唔可以取消!依家整紧另一个了]
我心谂:呢间野,一定冇下次!