2017-10-05
1. 订枱制度不合理 以手机程式订枱本来系方便嘅,但到头来容易令客人失预算,因为往往一小时都无动静,但亦可以忽然跳十几个号码。我到接待处攞枱时刚刚就就过咗一个号码,佢地有其独特嘅惩罚制度,会先俾后面号码的客人攞枱,最后我要等多二十个号码,先俾我入。呢个实际系一个搅乱档嘅制度。2. 无服务 攞左枱飞,要自己盲中中去揾,佢地哋根本冇人手去带位。送餐的婶婶都似系玩接力赛咁,点心一放底即走。每个员工都系木口木脸咁,甚或好不屑咁,令人好吾舒服。3. 座位设计太创新 二人枱系一张2呎乘2.5呎嘅西式长方枱,茶壶跟食物不能并存,枱面只足够放一碟点心,茶壶亦要放旁边的小方枱上面。4. 点心味道可以,但… 点心味道跟下一线的酒楼差不多,冇特别,只系价钱比人哋高,送到枱上的点心都只系微暖而已!总之就系受气多于享受,我情愿去平价的街坊酒楼!
2. 无服务
3. 座位设计太创新
4. 点心味道可以,但…
总之就系受气多于享受,我情愿去平价的街坊酒楼!