餐厅: 煌府婚宴專門店
资讯:

2018-04-22 1878 浏览
🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️唔会再黎🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫从未试过一间酒楼食晚饭会令到我咁嬲自问自己已经叫咗佢全间酒楼第二贵嘅套餐,埋单成二万蚊!!但食唔到呢个价钱嘅水准,最嬲唔系食物嘅水准符合唔到我心中嘅要求。👎🏻👎🏻👎🏻而系服务员一个一个咁行入嚟要我地比贴士,每个攞完贴士就走,经理带完一个又一个人入嚟。🔥🔥🔥最嬲既都仲未到🤬😡🤬😡当我埋单既时候,又有另外一个女人入黎收钱。佢问:「今日既服务好唔好呀?」 ,咁我当然都客客气气咁讲:「都几好丫。」 然后佢既目的出现喇!!佢再讲:「服务好既,系咪应该有啲打赏下?」🤯🤬😡🤯🤬😡哗!我真系好嬲,我见你两分钟都唔够,就要人打赏?而且,要比既,已经比左啦,唔应该比既,你地都一个个行入黎拎左,自问已经比得好足!🙎🏻‍♀️🙎🏻‍♀️💥💥💥💥💥💥💥咁既酒楼同员工都系第一次见!❌🚫❌🚫❌❌🚫唔会再黎摆酒,饮茶,食晚饭🥣
🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️唔会再黎
🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
从未试过一间酒楼食晚饭会令到我咁嬲

唔会再黎摆酒,饮茶,食晚饭🥣