2021-05-29
未试过一间餐厅咁难食,难食到要开个account打劣评泄愤我今日就叫咗个西冷牛扒意粉餐,食呢个餐就好似受刑咁先讲个汤,平平无奇冇咩特别杯冻朱古力好明显系朱古力粉沟糖水,奶都唔识加,得朱古力粉味冇奶味,不如俾杯清水我饮算啦之后个主菜我会话系全方位咁难顶,个意粉又干又硬,好似浸两浸就赶住上咁。𠮶阵又唔系好多客,点解唔煮耐啲先上菜呢西冷牛扒冇得拣几多成熟都算,但究竟佢系点样做到砖头咁硬,硬到我食成九个字都食唔到一半......块牛扒仲要鬼死咁咸,咸到好似啪紧樽盐咁,食完成条脷系又麻又痺,大佬你落咁多盐系想收买人命咩?我有咩事你系咪赔返个肾俾我啊?认真唔识煮嘢真系唔好出嚟做厨师害人啦,个客嚟帮衬系对间店有信心,唔该各位厨师真系要对客人嘅健康负责呢个餐仲要差唔多成旧水,呢个地段咁嘅厨艺你哋收呢个价钱其实良心过唔过意得去啊?今日就当自己唔好彩跌钱俾骗子,唔会有下次!
我今日就叫咗个西冷牛扒意粉餐,食呢个餐就好似受刑咁
先讲个汤,平平无奇冇咩特别
今日就当自己唔好彩跌钱俾骗子,唔会有下次!