2021-07-01 261 浏览
本身我哋特登去第一城去食果间餐厅装修紧,咁都要揾嘢食㗎,咪周围揾吓啰。行过见到呢间平平哋又有咖啡又有all day食,应该唔会差得去边卦!我哋就入咗去揾位摆低咗啲野先啦。我果阵都觉得间野伏伏地架啦。个冷气出嘅风仲暖过我屋企把风扇!落单嘅过程几顺利嘅,但系唔多觉佢哋好想做我哋生意。坐低一阵,杯野饮好快到咗,个侍应讲都唔讲声,就一野将杯热cappuccino 「队」埋嚟…我吓咗一吓!哗!杯热cappuccino 难饮!杯冻咖啡更难饮(稀到呢)!等咗20几分钟,两个all day breakfast先到。卖相好似唔错嘅, 一食先知呢一个all day系「非一般」!啲嘢食多次发现有发泡胶粒、沙律菜唔新鲜、烟肉薯饼好油、只煎蛋冻嘅(得个蛋黄暖暖地)。唉!我哋唔会再去呢度!完~
落单嘅过程几顺利嘅,但系唔多觉佢哋好想做我哋生意。
2021-06-27
$62 (早餐)